Ohje- ja rajoituskylttejä Asmandiassa

Asmandian oma parkkipaikka on merkitty pysäköintimerkillä. Ajoneuvot voi pysäköidä kyltin ja joen väliselle alueelle, tien viereen, kulkusuuntaan nähden poikittain. Agilityaitauksen viereinen parkkipaikka on varattu ainoastaan koiraharrastajille.

Kontin seinään, opastuskylttien oheen, on lisätty 112-kyltti, jossa ovat myös alueen koordinaatit mahdollista hätäilmoituksen tekemistä silmällä pitäen.

Asmandian laavun sisäseinään on kiinnitetty pelastusrengas. Tämän ohesta löytyy kyltti, jossa muistutetaan, ettei pelastusrengasta ole tarkoitettu huvikäyttöön. Annetaanhan sen siis olla seinällä paikoillaan ja ehjänä, käyttövalmiudessa hätätapauksia varten.

Asmandian alueen käytölle on jouduttu asettamaan aikarajoituksia. Alueella oleskelu on kielletty klo 22-06 ilman ylläpitäjän (yhdistys) lupaa. Tämä muutos johtuu siitä, että Opintiellä on havaittu olevan yöaikaan runsasta ja kovaäänistä liikennettä, mikä häiritsee alueen asukkaita. Toinen syy on öisestä juhlimisesta johtuva roskaaminen ja ilkivalta, joita ajoittain esiintyy.