Muistathan maksaa jäsenmaksusi myös tänä vuonna

Jälleen on kalenteri kierähtänyt uuden toimintavuoden puolelle. Muistathan maksaa jäsenmaksusi myös tänä vuonna, jotta pystymme ylläpitämään ja kehittämään Asmandian aluetta ja luontopolkuja jatkossakin.

Jokainen jäsenmaksu on tärkeä ja merkityksellinen – niiden avulla mahdollistetaan esimerkiksi laavun, nuotiopaikan ja kanoottien ylläpito, hankitaan työvälineitä ja polttoaineita laitteisiin, joilla pidetään vesakot kurissa luontopolulla ja nurmikko matalana frisbeegolf-kentällä. Aika ajoin järjestämme myös erilaisia yhteisöllisiä tempauksia ja tapahtumia. Myös kaikenlaisia normaalista kulumisesta johtuvia korjaustarpeita ilmenee vuoden mittaan ja aluetta muokataan vähitellen, vuosi vuodelta, yhä paremmin alueen asukkaiden toiveita vastaavaksi. Olethan siis mukana tänäkin vuonna!

Jäsenyydestä on myös suoraa etua, sillä jäsenille Asmandian kanoottien lainaaminen on ilmaista. Muilta peritään käyttökorvaus (5 € / kanootti / käyttökerta).

Toivotamme myös kaikki uudet jäsenet sydämellisesti tervetulleiksi. Jäsenmaksu ei velvoita mihinkään, mutta mahdollistaa paljon.

Vuotuinen jäsenmaksu on 10 €/hlö, perhejäsenmaksu 20 €/perhe, kannatusjäsenmaksu 20 €/hlö ja yritysjäsenmaksu 50 €. Perheeksi lasketaan samassa ruokakunnassa asuvat aikuiset ja lapset.

Tilinumerot:

Mietoisten SP
FI35 4355 1220 0368 68

Mynämäen-Nousiaisten OP
FI96 5280 0040 0124 11

Maksun saaja:
Mynämäen Asemanseudun Kylät ry

Viitetietoihin maksajan nimi ja osoite
(myös mahdollinen sähköposti)