Huomenna Asmandian rantaan – ota oma teltta mukaan!

Asmandian rantaa on laitettu vauhdilla priimakuntoon huomista (8.9.) tapahtumaa varten: haravoidulla soralla kelpaa heittää petankkia tai mölkkyä ja kuorikkeella silattua reittiä pitkin on helppo kulkea frisbeegolf-väylältä toiselle. Laavulla on upouudet grilliritilät ja nurmikin on trimmattu tapahtuman kunniaksi lyhyemmäksi. Upouusi lippusalko kohoaa korkeuksiin ja siihen nostetaan huomenna klo 15 ensimmäistä kertaa yhdistyksen lippu liehumaan.

Lentopallokenttä odottelee huomisia pelaajia. Voit liittyä kannustusjoukkoihin tai ilmoittautua pelaajaksi (paikan päälläkin ehtii).

Tule mukaan pelaamaan, grillaamaan, laulamaan ja tunnelmoimaan kesän kenties viimeisenä lämpimänä viikonloppuna! Tapahtuma kestää lauantaista klo 15:stä sunnuntaiaamuun. Voit tulla mukaan koska tahansa.

Ota oma teltta mukaan ja vietä kanssamme yö ulkona! Voit tuoda omat eväät tai ostaa yhdistyksen buffetista pientä syötävää ja kahvia.

Alueella on wc. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.  Tapahtumapaikka: Asmandia Mynäjoen varressa (Opintien päässä).

Nuku yö ulkona on valtakunnallinen Suomen Ladun tapahtuma.