Latu ja luistelukentät avoinna!

Kiitos talvisen sään ja ahkerien talkoolaisten sekä latu että jääkentät ovat avoimina. Jäätä on sekä monitoimikaukalossa että sen viereisellä avoimella jääkentällä. Kaukaloon ei voi varata pelivuoroja, eli se on kaiken aikaa kaikkien käytössä. Yleisenä käyttöohjeena on “sopu sijaa antaa”. Kenttä on valaistu, joten pelaamista voi jatkaa pitkälle iltaan.

Monitoimikaukalon reunapleksi on vuosien aikana haurastunut ja osoittaa nyt murtumisen merkkejä. Siksi toivomme, että plekseihin ei lauottaisi kovia lyöntilaukauksia, mikäli sitä on mahdollista välttää.

Asmandian ympäristön pelloille on tehty latukoneella perinteisen tyylin latuja. Latu kulkee Asmandian puusillasta yli radanvarren kävelypolun viertä Vallaistentien ylikäytävälle ja siitä radan yli ja heti pellolle. Sieltä se kiertyy Nuuskalantielle, kulkee sitä pitkiin vähän matkaa ja kaartuu taas vasemmalle pellolle. Latu ei ole lenkkimäinen, joten paluu tapahtuu samaa reittiä. Asmandian viereisellä pellolla on erillinen muutaman sadan metrin latu, joka kelpaa hyvin alkulämmittelyyn tai pienempien lasten harjoitteluladuksi.

Asmandiaan pääsee autolla ja laavu tulipaikkoineen sekä kuivakäymälä ovat normaalisti käytössä. Jokijäälle ei ole turvallista vielä mennä. Ladulla ei ole opasteita. Tervetuloa nauttimaan talvisäästä!