Nappulakisailut onnistuivat yli odotusten!

Asmandiassa ja monitoimikaukalolla vietettiin 19.2. liikunnallista päivää leppeässä kevättalvisessa säässä. Alkuviikon lämpöasteet olivat sulattaneet lunta ja jäätä melkoisesti, mutta loppuviikosta uudelleen alkanut pakkasjakso pelasti päivän – Asmandian stadionille saatiin luotua kaksi eri pituista latua eri-ikäisille hiihtäjille.

Kuva: Sari Honkasalo

Hiihtokilpailuun osallistui yhteensä 30 lasta ja nuorta. Jäätaitokisassa osallistujia oli hieman vähemmän, mutta runsaasti sielläkin. Parhaille jaettiin palkintoja, ja kaikki osallistujat saivat osallistujamitalit sekä lämmintä mehua ja tikkarit suorituksensa päätteeksi. Paikan päällä oli runsaasti yleisöä ja huoltojoukkoja kannustamassa kisailijoita. Yleisön ja vuoroaan odottelevien kisailijoiden suurta hupia oli ottaa kovat vauhdit napakelkassa, jonka rata on tällä hetkellä erityisen luistavassa kunnossa.

Kuva: Sari Honkasalo

Luistinten teroitusta ehdittiin päivän huiskeessa tehdä vähemmän, mutta luvassa on vielä mahdollisuuksia teroituttaa luistimet tämän kauden aikana. Seuraa ilmoittelua facebook-sivullamme!

Kiitos kaikille osallistujille ja yleisölle!