Talvihuveja Asmandiassa

Mynäjoen jäälle on tehty hiihtolatu, jota pitkin pääsee sujuttelemaan yhteensä noin viiden kilometrin matkan edestakaisin. Samalla reitillä on myös luistelubaana. Jää on tällä hetkellä (29.12.) vahvaa, mutta luonnonjäällä liikkuessa kannattaa luonnollisesti aina tarkkailla jäätilannetta päiväkohtaisesti ja noudattaa erityistä huolellisuutta. Facebook-sivultamme löydät ajankohtaisimmat tiedot latu- ja jäätilanteesta.

Asmandian laavun takana olevalta kentältä löytyy myös perinteinen napakelkka. Ota mukaan oma pehmuste ja tule ottamaan vauhtia!

Aseman kentän SMF-Areena toimii talvisin jääkiekko- ja luisteluareenana. Sen vieressä on jäädytetty “rusettiluistelukenttä”. Areenalla on valot, mikä mahdollistaa luistelun pitkälle iltaan! Areenan käyttövuoroja ei voi varata, vaan toiminta tapahtuu “sopu sijaa antaa” -periaatteella.

Asmandian laavulla on tulipaikka ja laavun viereisessä sivurakennuksessa on kuivakäymälä. Laavulla on jonkin verran puita, mutta tuo varmuuden vuoksi omat puut ja sytykkeet mukanasi. Laavun äärellä on parkkipaikka.