Tiedotuksia luontopolun ja Asmandian käyttäjille

Mynäjoen vedenpinta on nyt korkealla. Rautatiesillan alitus on sen johdosta tällä hetkellä mahdotonta ja virta on vienyt Rantapolun varrella olleen ojanylityssillan. Siksi luontopolun Rantapolku-osuus on pois käytöstä, kunnes vesi taas laskee. Muistattehan, että radalle nousu on ehdottomasti kiellettyä. Reitistön pääasialliselle osalle kulkemiseen tämä seikka ei vaikuta, sillä Rantapolku ei liity suoraan niihin. Eli Linnavuorelle, Rauasvuorelle ja tammimetsään pääsee normaalisti.

Asmandiassa on nyt uusi, entistä ehompi laituri. Asmandian ympäristöön on myös tuotu multaa maaston kuoppien tasoittamista varten ja näihin kohtiin on kylvetty ruohon- ja apilansiemeniä. Osa paikoista on merkattu oranssein huomionauhoin. Vältättehän kaikille näille uusille, vastakylvetyille alueille astumista, jotta nurmikko saa itää rauhassa.

Näin korkean veden aikaan joki suosii erityisesti vesiteitse liikkujia, sillä joen ylävirtaan pääsee kanooteilla tavallista pidemmän matkan. Aina- ja Ilona -kanoottimme ovat jälleen palveluksessanne. Kanoottiemme lainaamisesta perimme käyttökorvausta, joka on 5 € per kanootti. Pelastusliivit kuuluvat pakettiin. Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille. Jäsenillemme kanoottien lainaaminen on edelleen ilmaista.

Vinkki: mikäli haluat käyttää kanootteja useamman kerran kesässä, tulee edullisemmaksi maksaa jäsenmaksu (10 € / hlö / vuosi) tai perhejäsenmaksu (20 € / perhe / vuosi) tai kannatusjäsenmaksu (20 € / hlö / vuosi). Perheeksi lasketaan samassa ruokakunnassa asuvat aikuiset ja lapset.

Jäsenmaksua ei kannata ajatella velvoittavana asiana, sillä sitä se ei ole. Enemmänkin on kyse toiminnan tukemisesta: jäsenmaksun maksamalla jokainen voi auttaa yhdistystä ylläpitämään näitä yhteisiä liikunta- ja virkistysalueitamme sekä liikuntapaikkojamme.

Tilinumerot:

Mietoisten SP
FI35 4355 1220 0368 68

Mynämäen-Nousiaisten OP
FI96 5280 0040 0124 11

Maksun saaja:
Mynämäen Asemanseudun Kylät ry

Viitetietoihin maksajan nimi ja osoite
(myös mahdollinen sähköposti)