Asmandian käyttäjille uusi mahdollisuus tukea virkistysalueen ylläpitoa!

Olemme iloisina panneet merkille, että Asmandian laavun ja sen liikuntapaikkojen, monitoimikaukalon, latujen ja luontopolun käyttö on viime vuosien aikana vilkastunut merkittävästi. Kylämme virkistys- ja ulkoilualue on tullut tunnetuksi myös oman kylän ja jopa oman kunnan rajojen ulkopuolella ja siellä käy vierailijoita läheltä ja kaukaa. Asmandiassa liikkuu ja virkistyy vuosittain tuhansia ihmisiä. Tämä on hieno tunne – juuri tätä varten aluetta on rakennettu jo kymmenen vuoden ajan!

Alueen käyttö on kaikille avointa ja ilmaista. Kuitenkin alueen ja sen käytön laajetessa myös sen huolto vaatii yhä enemmän toimenpiteitä. Alueen ylläpidon ja kehittämisen takana on suhteellisen pienilukuinen mutta sitäkin sitkeämpi talkoolaisten joukko. Ihan kaikkea ei pysty talkoovoimin tekemään, vaan toimintaan kuluu vuosittain väistämättä myös rahaa (raivaus- ja ruohonleikkuuvälineiden polttoaineet, koneiden huolto ja niiden kuluvien osien korjaaminen, vessapaperit, jätesäkit, maa-aines, jne).

Kätevin tapa tukea yhdistystä on liittyä sen jäseneksi. Jäseneksi liittyminen ei sido eikä velvoita, joten kynnys liittyä on matala. Jäsenetuna on kanoottien ilmainen käyttö (muilta peritään käyttömaksu 5 € / kanootti / kerta). Jäsenkategoriat ja vuosittaiset jäsenmaksut löydät tältä sivulta.

Mikäli jäsenyys ei juuri sinua kiinnosta, mutta haluaisit tukea alueen ylläpitoa muulla tavoin, tähän löytyy nyt ratkaisu: Olemme tehneet rantaan kylätoiminnan tukilippaan. Siihen voi satunnainenkin kävijä halutessaan sujauttaa jonkin summan, mikäli kokee, että Asmandia on tukemisen arvoinen paikka. Löydät lippaan Asmankolo-laavun ulkoseinästä. Pienetkin summat ovat meille arvokkaita ja käytämme ne lyhentämättöminä Asmandian ja luontopolun ylläpitoon ja kehittämiseen.

Kiitos, kun käyt meillä!