Joulukalenterin voittaja on arvottu!

Liikunnallisen Joulukalenterin luukut ovat sulkeutuneet ja Neste Mynämäen lahjoittama lahjakortti arvottiin loppiaisena 6.1. Asmandiassa. Onnetar Sara Gottschalk nosti pukin lakista voittajaksi Eero Marttilan. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille ja luukkujen rakentajille! Luukuista paljastunut jouluinen lause oli: JOULU TULEE ASEMANSEUDULLE. Arvontaan osallistuivat vain lauseen järjestäjille ilmoittaneet.

Tämäkään tempaus ei olisi mahdollinen ilman kyläläisten yhteistä osallistumista ja joulumieltä. Tehdään jatkossakin yhdessä asioita omaksi ja toisten iloksi!

Luukkujen epävirallisessa facebook-katsomiskertojen kisassa eniten kiinnosti Katteluksentien huvimaja (585 katsomiskertaa). Myös Opintien koulun ja päiväkodin aidan koristelu oli kärjessä (495).

Huvimaja Katteluksentiellä (luukku numero 19)
Koulun ja päiväkodin aita (luukku numero 5)

Kunniamaininnat katsomiskertojen määrissä saavat Kintikkalankujan olkiheppa rekineen (473) ja Raukkaantien pukinkuva ja tontut (451).

Kintikkalantien olkihevonen rekineen (luukku numero 15)
Raukkaantien pukinkuva ja tontut (luukku numero 18)

Kuvassa kyläyhdistyksen puheenjohtajan Markus Gottschalkin tekemä lahja, jonka epävirallisen “katsomiskerta”-kilpailun voittaja sai.

Toivomme, että joulukalenteri on tuottanut monta hyvää ulkoiluhetkeä ja jännittävää löytämisen iloa!

Hyvää liikunnallista alkanutta vuotta! Käyttäkää palvelujamme!