Tervetuloa kesäiseen Asmandiaan!

Asmandiassa on nyt kesä parhaimmillaan. Luonto kukoistaa ja joessa riittää vettä melottavaksi. Tule viettämään aikaa itseksesi tai kavereidesi kanssa – tilaa on kaikille. Alueella on kaksi kanoottia, rantalentopallokenttä, kuusiväyläinen frisbeegolf-rata, petankki- ja mölkkykenttä ja laavu tulipaikkoineen. Rannassa on tietenkin kanoottien maininnousu- ja vesillelaskulaituri. Rannasta lähtee luontopolkuverkosto, jossa voi kiertää eri pituisia reittejä. Niiden pituus vaihtelee alle kilometristä viiteen, jopa seitsemään kilometriin saakka. Aseman kentällä on monitoimikaukalo, jossa on kesäaikaan kaksi koripallokoria.

Kanooteilla voi meloa ylä- ja alavirtaan yhteensä noin neljän kilometrin matkan. Kanootteja on kaksi ja niihin mahtuu kolme ihmistä. Pelastusliivit saat tietenkin mukaasi myös. Voit lainata kanootteja maksutta, mutta toivomme, että haluaisit vastaavasti maksaa jäsenmaksun tai kannatusjäsenmaksun yhdistykselle.

Mikäli haluaisit pelata rantalentistä, petankkia tai mölkkyä, mutta sinulla ei ole varusteita, ota yhteyttä kanoottivastaaviin ja saat pelivälineet maksutta lainaksi. Myös harjoitusfrisbeitä on saatavilla. Koripalloa ei ole.

Kun haluat grillailla, huomaathan tuoda omat polttopuut tai hiilet mukanasi. Laavun varustuksiin on vastikään lisätty pelastusrengas. Alueella on myös kuivakäymälä. Otatehan huomioon, että Asmandia ei ole virallinen urheilualue eikä uimaranta, joten kaikki lalueella toimiminen tapahtuu kunkin omalla vastuulla.