Yhdistä reippailu joulumielen leikkimieliseen etsimiseen

Rakennamme “käveltävän” joulukalenterin, joka kattaa koko kylän. Päivä päivältä karttuvaa kalenteria voi ihailla joulukuun alusta aina jouluaattoon saakka. Joka päivä julkaistaan yhdistyksen facebook -sivulla “Asmandia” tieto siitä, missä sen päivän “luukku” on löydettävissä.

Joulukalenterin “luukku” voi olla esimerkiksi portinpieleen tehty joulukoristelu tai jouluvaloasetelma, lyhtyjä, tms. Jokaisen luukun yhteyteen sijoitetaan avaamispäivän alkuillasta kirjain, jonka voi nähdä ainoastaan paikan päällä. Kirjaimista muodostuu viesti.

Kaikki oikean viestin poimineet voivat osallistua arvontaan. Osallistuminen tapahtuu lähettämällä löytämäsi viesti facebook-sivun yksityisviestin kautta tai toimittamalla se kylähallituksen jäsenelle tiedoksi. Kaikkien oikeat kirjaimet keränneiden kisailijoiden kesken arvotaan 50 €:n arvoinen lahjakortti S-ryhmän kauppoihin. Palkinnon lahjoittaa HEGO Oy. Kampanja on auki 1.12.2020 – 6.1.2020 (sulkeutuu klo 15:00, jolloin myös voittaja arvotaan).

Tule mukaan kokoamaan kylän yhteistä joulukalenteria!

Ilmoittaudu mukaan ja tee oma joulukalenterin luukku omalle pihallesi! Ilmoittautuminen onnistuu kätevimmin Asmandian Facebook-sivulla tai ottamalla yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.