Asemanseudun liikunnallisen joulukalenterin voittaja on arvottu!

Asemanseudun liikunnallinen joulukalenteri on ilostuttanut Asemanseudulla kulkijoita ja houkuttanut ylös, ulos ja lenkille koko joulukuun ajan. Valoisat, jouluiset ja kauniit joulukoristelut, jotka toimivat “luukkuina”, oli sijoiteltu ympäri Asemanseutua yksityiskotien ja yleisten tilojen pihoja.

Joulukalenteriluukkujen bongaus on ollut myös kilpailu, jossa luukkujen oheen asetelluista kirjaimista on pitänyt muodostaa jouluinen lause. Oikea lause on: “Joulun taikaa joulun aikaan”. Kilpailun palkintona oli Hego oy:n lahjoittama 50 euron arvoinen lahjakortti S-ryhmän kauppoihin. Kilpailun voittaja arvottiin 6.1. klo 15 Asmandiassa. Voittajiksi tuli Mirja ja Markku Salminen. Onnittelut voittajille!

Videoitu arvontatilaisuus on nähtävissä tämän linkin kautta.

Joulukalenteri sai paljon positiivisia ja ilahtuneita kommentteja alueella liikkuneilta. Tavoitteena onkin tehdä tänä vuonna entistä upeampi joulukalenteri, ja samalla haastamme muita alueen yrityksiä mukaan lahjoittamaan kilpailuun palkintoja. Tehdään joulukalenterista asemanseutulainen perinne!