Uusi vuosi, uusi jäsenmaksu

Uusi toimintavuosi on startannut. Vuorossa onkin varsinainen juhlavuosi, sillä yhdistys täyttää 10 vuotta. Vaikka yhdistys ei vuosissa mitaten kovin vanha olekaan, sitä on edeltänyt 30-vuotinen pitkäjänteinen kyläkehittäminen kylätoimikuntana. Vuonna 2020 juhlitaan siis oikeastaan jo Mynämäen Asemanseudun kylien kylätoiminnan 40-vuotista taivalta! Kuluneina vuosina alueelle on tehty merkittäviä, virkistystä ja ulkoilumahdollisuuksia lisääviä toimenpiteitä, samoin pysyviä rakenteita, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä.

Yhdistyksen talous on saatu pysymään niukasti plussalla huolimatta runsaasta rakentamisesta, hankinnoista, ostoista ja tapahtumista. Ilman jäsen- ja kannatusjäsenmaksuja, hankerahaa, avustuksia ja omatoimista varainhankintaa tämä ei olisi ollut mahdollista. Kyläyhdistyksellä ei ole tällä hetkellä velkaa eikä vireillä olevia hankkeita, mutta toki edelleen hoito- ja ylläpitovastuu rakennetusta ympäristöstä.

Tätä vastuuta kannamme yhdistyksen oman toiminnan tuotolla, josta jäsenmaksut ovat tärkein osa. Olethan mukana ylläpitämässä toimintaa ja alueita jatkossakin! Helpoiten se käy maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Vuoden 2020 alusta alkaen henkilöjäsenmaksu on suuruudeltaan 10 € / vuosi. On myös mahdollista maksaa henkilökohtainen kannatusjäsenmaksu tai perhejäsenmaksu, jotka kummatkin maksavat 20 € / vuosi. Perheeseen luetaan samassa ruokakunnassa asuvat aikuiset ja lapset. Toivotamme myös kaikki alueen yritykset mukaan jäseniksi – yritysjäsenmaksu maksaa 50 € / vuosi.

Jäsenmaksun hinnalla saat käyttää yhdistyksen kanootteja korvauksetta niin monta kertaa vuodessa kuin haluat. Muilta perimme kanoottien käytöstä käyttökorvauksen, joka on 5 € / kanootti / kerta.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta se mahdollistaa paljon. Kiitos panoksestasi!

Tilinumerot:

Mietoisten SP
FI35 4355 1220 0368 68

Mynämäen-Nousiaisten OP
FI96 5280 0040 0124 11

Maksun saaja:
Mynämäen Asemanseudun Kylät ry

Viitetietoihin maksajan nimi ja osoite
(myös mahdollinen sähköposti)