Frisbeegolfia, rantalentopalloa, mölkkyä ja petankkia päääsee jo pelaamaan. Katso alueen kartta!

Viime lauantaina, 19.5.2018 vietettiin Asmandian rannan uusien liikuntapaikkojen avajaisia kauniissa kesäsäässä. Rantalentopallokausi avattiin varapuheenjohtaja Ari Helasmon syötöllä ja frisbeekoreihin heiteltiin kiekkoja ahkerasti. Petankkia ja mölkkyä varten oli myös tasoitettu kenttä, joka vielä odottaa reunusten asentamista. Tästä huolimatta sielläkin voi jo pelata.

Oheisesta kartasta käyvät ilmi liikuntapaikkojen sijainnit. Frisbeegolf-rataan kuuluu yksi harjoituskori sekä viisi väylälle sijoitettua koria heittopaikkoineen. Koreista neljä on asennettu paikoilleen (kori 2 puuttuu vielä). Jokaiseen koriin kuuluu oma heittopaikka. Tämä on merkitty karttaan numerolla. Heittosuunta on merkitty nuolella. Klikkaa kuvaa, niin näet kartan suurempana.

Pelivälineitä (frisbee-kiekot, petanque-pallot, mölkkykapulat sekä rantalentopallo) voi lainata maksutta käyttöönsä soittamalla Marko Vilolalle (040 763 4468).

HUOM: Pellolla kasvaa heinää, joten siellä voi olla myös punkkeja.  Varaudu siis suojaamaan itsesi punkkeja vastaan.

Toivomme liikuntapaikoille ja välineille paljon käyttöä ja pitkää ikää. Käytäthän siis laitteita ja välineitä kuin omiasi, eli pidä niistä hyvä huoli.